Zara'dan "Kor Değil Köz" Şarkısını Seyret izle Dinle
Şanatcının ismi : Zara
Şarkının ismi : Kor Değil Köz
Yayınlayan Grup : Zirve Müzik
Yayınlanma Tarihi : 5 Eki 2023
Embed Etmek (Extern Sayfalarda Yayınlamak) Serbest mi : Evet
|
Zara'dan "Kor Değil Köz" Şarkısını Seyret izle Dinle
|
|
Zara'dan "Kor Değil Köz" Şarkısını Seyret izle Dinle Şanatcının ismi : Zara Şarkının ismi : Kor Değil Köz Yayınlayan Grup : Zirve Müzik Yayınlanma Tarihi : 5 Eki 2023 Embed Etmek (Extern Sayfalarda Yayınlamak) Serbest mi : Evet
11-10-2023, 10:40 AM
Kor Değil Köz Şarkı Sözleri
Kor değil köz, ölmiycem söz Seni gelip alana kadar Aradım kalp temiz, ararım deniz deniz Bu gemi batana kadar Gel elimi tut, hemen unut olanları Her bir yalanına, kandım ölesiye Yüzünü sür sevdaya Gülüşün aynı mı? Yokluğum ayna mı? Baktın mı kendine Kor değil köz, ölmiycem söz Seni gelip alana kadar Aradım kalp temiz, ararım deniz deniz Bu gemi batana kadar Kor değil köz, ölmiycem söz Seni gelip alana kadar Aradım kalp temiz, ararım deniz deniz Bu gemi batana kadar Gel elimi tut, hemen unut olanları Her bir yalanına, kandım ölesiye Yüzünü sür sevdaya Gülüşün aynı mı? Yokluğum ayna mı? Baktın mı kendine Kor değil köz, ölmiycem söz Seni gelip alana kadar Aradım kalp temiz, ararım deniz deniz Bu gemi batana kadar Kor değil köz, ölmiycem söz Seni gelip alana kadar Aradım kalp temiz, ararım deniz deniz Bu gemi batana kadar Kor değil köz, ölmiycem söz Seni gelip alana kadar Aradım kalp temiz, ararım deniz deniz Bu gemi batana kadar Söz: Zeki Güner Müzik: Murat Yeter |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|