![]() |
|
Zara Larsson & David Guetta – On My Love İngilizce Şarkı Sözleri & Türkçe Çevirisi - Printable Version +- Efsane Board (https://efsaneboard.de) +-- Forum: GENEL KÜLTÜR BİLGİLERİ (https://efsaneboard.de/forumdisplay.php?fid=10) +--- Forum: YAZARLAR BÖLÜMÜ (https://efsaneboard.de/forumdisplay.php?fid=246) +---- Forum: Şiirler Şarkılar (https://efsaneboard.de/forumdisplay.php?fid=252) +---- Thread: Zara Larsson & David Guetta – On My Love İngilizce Şarkı Sözleri & Türkçe Çevirisi (/showthread.php?tid=24577) |
Zara Larsson & David Guetta – On My Love İngilizce Şarkı Sözleri & Türkçe Çevirisi - RasitTunca - 12-01-2023 Zara Larsson & David Guetta – On My Love İngilizce Şarkı Sözleri & Türkçe Çevirisi (That’s on my love) – (Bu benim aşkım üzerine) (That’s on my love) – (Bu benim aşkım üzerine) Now, I don’t need the time to make up my mind (yeah, yeah) – Şimdi, karar vermek için zamana ihtiyacım yok (evet, evet) That’s on my love (yeah) – Bu benim aşkım üzerine (evet) That’s on my love (yeah), yeah – Bu benim aşkım üzerine (evet), evet Hear my pain, can you hear my prayer? – Acımı duy, duamı duyabiliyor musun? Take my breath, can you take me there? (Yeah) – Nefesimi tut, beni oraya götürür müsün? (Evet) That’s on my love, yeah, yeah – Bu benim aşkım üzerine, evet, evet Into the dark, into the light, baby, I go – Karanlığa, ışığa bebeğim, gidiyorum Whether it’s wrong, whether it’s right, I will follow – Yanlış olup olmadığı, doğru olup olmadığı, takip edeceğim I’ll pay the price, I’ll sacrifice – Bedelini ödeyeceğim, fedakarlık edeceğim That’s on my love, yeah – Bu benim aşkım üzerine, evet On my love, on my love – Aşkım üzerine, aşkım üzerine I put that on my, on my love, on my love – Bunu benim, aşkımın, aşkımın üzerine koydum I put that on my love – Bunu aşkımın üzerine koydum I put that on my love – Bunu aşkımın üzerine koydum On my love, on my love – Aşkım üzerine, aşkım üzerine I put that on my, on my love, on my love – Bunu benim, aşkımın, aşkımın üzerine koydum I put that on my love – Bunu aşkımın üzerine koydum I put that on my love – Bunu aşkımın üzerine koydum That’s on my love – Bu benim aşkım üzerine That’s on my love – Bu benim aşkım üzerine I still need you deep in my heart (yeah, yeah) – Hala kalbimin derinliklerinde sana ihtiyacım var (evet, evet) That’s on my love (yeah) – Bu benim aşkım üzerine (evet) That’s on my love (yeah), yeah – Bu benim aşkım üzerine (evet), evet You’re the one thing I can’t escape – Kaçamayacağım tek şey sensin You’re the fire to my warm embrace, yeah – Sen benim sıcak kucaklamamın ateşisin, evet That’s on my love – Bu benim aşkım üzerine Into the dark, into the light, baby, I go – Karanlığa, ışığa bebeğim, gidiyorum Whether it’s wrong, whether it’s right, I will follow – Yanlış olup olmadığı, doğru olup olmadığı, takip edeceğim I’ll pay the price, I’ll sacrifice – Bedelini ödeyeceğim, fedakarlık edeceğim That’s on my love, yeah – Bu benim aşkım üzerine, evet On my love, on my love – Aşkım üzerine, aşkım üzerine I put that on my, on my love, on my love – Bunu benim, aşkımın, aşkımın üzerine koydum I put that on my love (I put that on my love) – Bunu aşkıma koydum (Bunu aşkıma koydum) I put that on my love (I put that on my love) – Bunu aşkıma koydum (Bunu aşkıma koydum) On my love, on my love – Aşkım üzerine, aşkım üzerine I put that on my, on my love, on my love – Bunu benim, aşkımın, aşkımın üzerine koydum I put that on my love (my love) – Bunu aşkıma koydum (aşkım) I put that on my love (I put that on my love) – Bunu aşkıma koydum (Bunu aşkıma koydum) (That’s on my love) – (Bu benim aşkım üzerine) (That’s on my love) I put that on my love – (Bu benim aşkımın üzerine) Bunu aşkımın üzerine koydum I put that on my love – Bunu aşkımın üzerine koydum On my love, on my love – Aşkım üzerine, aşkım üzerine I put that on my, on my love, on my love – Bunu benim, aşkımın, aşkımın üzerine koydum I put that on my love (my love) – Bunu aşkıma koydum (aşkım) I put that on my love (I put that on my love) – Bunu aşkıma koydum (Bunu aşkıma koydum) |