![]() |
|
Hakkı Bulut Şarkıları Sözleri - Baskı Önizleme +- Efsane Board () +-- Forum: GENEL KÜLTÜR BİLGİLERİ (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Forum: YAZARLAR BÖLÜMÜ (/forumdisplay.php?fid=246) +---- Forum: Şiirler Şarkılar (/forumdisplay.php?fid=252) +---- Konu Başlığı: Hakkı Bulut Şarkıları Sözleri (/showthread.php?tid=23059) |
Hakkı Bulut Şarkıları Sözleri - RasitTunca - 10-07-2023 Hakkı Bulut Şarkıları Sözleri Hakkı Bulut Şarkı Sözleri Hakkı Bulut - İkimiz Bir Fidanın Şarkısı Sözleri Yola çıkmış arıyorum Kaybettiğim aşkımı Yola çıkmış arıyorum Kaybettiğim aşkımı Ne olur bana ümit verme Seveceksen başkasını Ne olur bana ümit verme Seveceksen başkasını Bana tozpembe görünmez Sensiz dünyam karanlıktır Bana tozpembe görünmez Sensiz dünyam karanlıktır Bana senden başka ümit Olacak hiç kimsem yoktur Bana senden başka ümit Olacak hiç kimsem yoktur İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız Sen benimle ben seninle bu hayatı yaşamalıyız Severek birbirimizi hayatta hep gülmeliyiz Yaşamanın gayesini Seni görünce anladım Yaşamanın anlamını Seni sevince anladım Senden gelen her cefaya Bu canımı adadım Bil ki tahammül edemem Başka birini sevmene Sevme benden başkasını Razı değilsen ölmeme Sevme benden başkasını Razı değilsen ölmeme İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız Sen benimle ben seninle bu hayatı yaşamalıyız Severek birbirimizi hayatta hep gülmeliyiz Hakkı Bulut - Kul Hatasız Olmaz Şarkısı Sözleri Allah’ım (cc) sevdiğime çile dert verme İstersen her gün bana bin azap versin Ne olur ümitsiz günler verme İstersen derdime bin dert eklesin Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, günah bendedir Bence yaşamak onu öyle sevmektir Yeter ki sağ olsun yetişir bana Ayakları taşa gelmesin yeter Yerine ölürüm, yaşasın yeter Ayda yılda yüzünü göreyim yeter İsterse yıllarca sormasın beni Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, hata bendedir O benim canımda candan ötedir Yeter ki sağ olsun yetişir bana Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, günah bendedir Bence yaşamak onu öyle sevmektir Yeter ki sağ olsun yetişir bana Bin türlü isyan da olsa kilimde Yaşama sevincini alsa elimden Bilsem ki huzur vermez kabrimde Yine de severim kalpsiz olsa da Bin türlü isyan da olsa kilimde Yaşama gücümü alsa elimden Bilsem ki huzur vermez kabrimde Yine de severim zalim olsa da Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, hata bendedir Bence yaşamak onu öyle sevmektir Yeter ki sağ olsun yetişir bana Hakkı Bulut - Ben Tövbemi Geri Aldım Şarkısı Sözleri Nasıl elveda demişim Benim gibi içenlere Bir kalpsize kapılıp da Her gün acı çekenlere Ben tövbemi geri aldım Tanrım sen bağışla beni Vefasız bir kuluna kandım Zehir etti gençliğimi Nasıl içmeyim, nasıl içmeyim Belki sebep ayrıdır ya İçmeden de düşmez yarıya Bir yazı yazmışlar kapıya Sebepsiz içilmez diye Ben tövbemi geri aldım Tanrım sen bağışla beni Vefasız bir kuluna kandım Zehir etti gençliğimi Nasıl içmeyim, nasıl içmeyim Hakkı Bulut - İntizarım Var Şarkısı Sözleri Ah gençliğim ah Ah gençliğim ah Yaşanmadan geçen yıllara günah Mühür gözlerinde sürme Hasretime ödül olmuş Beni yere vuran felek Ele yar olmuş Öptüğüm narin ellerin Başka ellerle tutuşmuş Bu kahırla yaşayamam Ölürüm be kardaş Ziganadan Toroslara Feryadım Yağsın dağlara Boyun Eğmiş Kararlara Ellerin olmuş Hasretin var bölük bölük Tutmuyor ocağım sönük Tüm ruhum kipleye dönük İntizarım var Boyraz eser yücelerden Kalbim Delinmiş her yerden Hançer Kurşun Değil kardaş Sevda benimle Davullar ona çalınsın Ağıtlar bana yakılsın Beni görüp ibret alsın Garipler kardaş Zigana’dan Toroslara Feryadım Yağsın dağlara Boyun Eğmiş Kararlara Ellerin olmuş Hasretin var bölük bölük Tutmuyor ocağım sönük Tüm ruhum kipleye dönük İntizarım var. Hakkı Bulut - Nazlım Şarkısı Sözleri Nazlım nazlım güzelim nazlım Ümidim sevincim baharım yazım Nazlım nazlım güzelim nazlım Kaderim bahtım alın yazım Semada melekler seni kıskanıyor Yerdeki güllerden güzelsin diye Tanrının her kulu düşmandır bana Kolların boynuma sarıldı diye İncilerden daha da güzel dişlerin Yakutlardan da güzel senin gözlerin Ölüye can verir gülüşlerin Nazlım nazlım güzelim nazlım Kaderim bahtım alın yazım Tapınmak geliyor içerimden sana İnsan inanmıyor kul olduğuna Melekleri görmedim duydum sadece Hepsi feda edilir senin yoluna Bakışların ahu ceylanda güzel Yanakların lale sümbülden güzel Hayatın anlamı seninle güzel Nazlım nazlım güzelim nazlım Ümidim sevincim baharım yazım Hakkı Bulut - Ben Buyum Şarkısı Sözleri Ben buyum ben buyum ben buyum sevgilim Ne köşküm sarayım ne servetim var Ne malım ne mülküm ne servetim var Sana bir saltanat vaat edemem ki Yalnız seni seven temiz bir kalbim var Ben buyum ben buyum ben buyum sevgilim Yalanla Kuramam aşkın temelini Allah’tan (cc) korkarım aldatamam seni Yeminler uydurup çalamam kalbini Aşkın öldürse de mahvetse de beni Ben buyum seversen canım sana feda Ben buyum sevmezsen bana de elveda Razıyım bu ömür böyle göçüp gitsin Zaten gülmek bana yasak dünyada İstemem en güzel günlerin zehir olsun İstemem o güzel gençliğin mahvolsun İstemem sen beni acıyıp sevesin İstemem benimle ızdırap çekesin Hakkı Bulut - Kıskanıyorum Şarkısı Sözleri Güneşten, gölgeden, esen yellerden Bastığın toprağın her zerresinden Boynuna taktığın beyaz inciden Elinde tuttuğun gonca güllerden Sana selam verip geçen birinden Ne bileyim işte kıskanıyorum Seni kendimden bile kıskanıyorum Kıskanıyorum, kıskanıyorum Kıskanmak aşkın kanununda var Gerçek seven kalbi bu duygu sarar Henüz üç yaşında bir kardeşim var Seni ondan bile kıskanıyorum Güller arasında gülden güzelsin Tanrı kullarının incisi sensin Görünme gözlere nazar değmesin Seni kem gözlerden kıskanıyorum Seni kendimden bile kıskanıyorum Hakkı Bulut - Ağlama Küçüğüm Şarkısı Sözleri Yağmurlu bir gündü gök yüzü kararmış Yağmurların sesini hıçkırık sarmış Belli ki ilk defa sevmiş aldanmış O da benim gibi hüsranı tatmış Ağlama küçüğüm hayat zor yol uzun Bir bilsen bu yolda ne zalimler var Benim derdim yanında dağda bir tek taş gibi Vefasız bir alemdeyim ne kalpsizler var Hakkı Bulut - Bir Gün Şarkısı Sözleri Bir gün hayalin, ümidin biterse Bir gün rüyaların tersine dönerse Bir gün seni herkes terk eder, giderse Yine de yalnız kaldım deme Uğrunda giderim ölüme Sen ister beni affet ister etme Ömrüm oldukça seninleyim gülüm Bir gün hayalin, ümitlerin biterse Bir gün rüyaların sona ererse Bir gün seni herkes terk eder, giderse Yine de yalnız kaldım deme Uğrunda giderim ölüme İster beni sev, istersen sevme Ömrüm var oldukça yanındayım gülüm Yine de yalnız kaldım deme Uğrunda giderim ölüme İster beni sev, istersen sevme Ömrümce sensiz yaşamam gülüm Bir gün hayatım anlamsız derse dilin Bir gün aynalarda titrer ise elin Bir gün bahtına ağlarsa benliğin Yine de yalnız kaldım deme Uğrunda giderim ölüme Sen ister beni affet ister affetme Ömrüm oldukça seninleyim gülüm Bir gün hayalin, ümitlerin biterse Bir gün rüyaların sona ererse Bir gün seni herkes terkeder giderse Yine de yalnız kaldım deme Uğrunda giderim ölüme İster beni sev, istersen sevme Ömrüm var oldukça yanındayım gülüm Hakkı Bulut - Eden Utansın Şarkısı Sözleri Bırakıp gittiğin o günden beri İçimden sevinci çıkarıp attım Ne yazık kotu bir huy öğrettin bana Her kim sevdiyse beni ben de ağlattım Neden utanayım? Eden utansın. Ruhumu tenimden alan utansın Gençliğimi benden çalan utansın Kendimi elden ele bıraktım Sevinci sevgiyi attım kenara İçimde sevinçler kara bir yara Yüreğim mutluluktan öyle fukara Çulumu, çırpımı, ruhumu sattım Hakkı Bulut - Bana Ne Şarkısı Sözleri Bana ne gözlerinin güzelliğinden Bakışından umut bulan sevinsin Bana ne saçlarının sırma telinden Elleriyle okşayan saran sevinsin Yüzünü avucunda öpen sevinsin Senden mutluluklar bulan sevinsin Alemi cihanda olsan değişmez Yüreğim incindi artık düzelmez Bu dert süründürür belki öldürmez Kollarında yatan senle sevinsin Yahu parmağında işte onun yüzüğü Yoksa bu bir şakamı zamanında beni mahvettin Yoksa şimdi sıra ondamı yoksa karsındaki Gurursuz ve de kişiliksiz bir adam mı herkimi Sevdiysen git ona o sevinsin o Bu sır benle gider mezara düşer İkimize de bu aşkı unutmak düşer Bu beyhude tavırların beni yaralar beni üzer Üzer üzer üzer her kimin oldun ise var git ona O sevinsin o o sevinsin o Bana ne gülüşün talı çehrenden Yüzünden nefesini duyan sevinsin Bana ne gül kokan gonca teninden Seni öpüp koklayan saran sevinsin Kalbimden bir parça diyen sevinsin Senden mutluluklar bulan sevinsin. Hakkı Bulut - Ne Diyeyim Şarkısı Sözleri İnkar etme çarpılırsın Sürünür yerde kalırsın Beni nasıl yok sanırsın Sormuşlar inkar etmişsin Tanımam bilmem demişsin Meğer ne kalpsizmişsin Ne diyeyim sana Ne diyeyim ne diyeyim Vefasızsın neyleyim Yine de canın sağ olsun Sen mesut ol ben öleyim Ne diyeyim sana Kim ağlattı gözlerim Kim ağlattı Ah söylesene yüreğim Dertlere kim attı seni Kim attı Ümit veren seven oydu Bir kötü yar oldum Utansın ettiğinden Utansın yemininden. Hakkı Bulut - Ben Köylüyüm Şarkısı Sözleri Tertemiz duygularla Seni sevdiğim için Bana küylü diyorsan Ben köylüyüm sevgilim Yalan yeminle aldatıp İhanet etmediğim için Bana köylü diyorsan Ben köylüyüm sevgilim Ben köylüyüm sevgilim Benim kalbim Tertemiz duygularla doludur Benim aşkım Gercek olan sevgilerle kurulur Yaşantıma ters duser Bende ihanet yoktur Ben köylüyüm Ben köylüyüm Ben köylüyüm Ben köylüyüm sevgilim Ömur boyu sevmeyi Goze almayacaksan Kutsal olan aşkımı Bir heves sanacaksan Benim olan tenini Ele koklatacaksan Gelme bana sevgilim Çunku sonumuz gelmez Çunku benim sevgilime Yabancı el dokunamaz Ben köylüyüm sevgilim Yanlış bildiğim hayatı Yaşatmadığım için Gerçek seven kıskanır Elden kıskandığım için Yabancı kollarda Seni avutmadığım için Bana köylü diyorsan Ben köylüyüm sevgilim Ben köylüyüm sevgilim Sevgilimle yaşayıp Sevgilimle ölürüm Yabancı elleri Dokundurtmam sana gülüm Anlayışım budur benim Aşkı böyle ögrendim Ben köylüyüm Ben köylüyüm Ben köylüyüm sevgilim Ömur boyu Sevmeyi göze almayacaksan Kutsal olan aşkımı Bir heves sanacaksan Benim olan bu teni Ele koklatacaksan Gelme bana sevgilim Çünkü sonumuz gelmez Çünkü benim sevgilime Yabancı el dokunamaz Ben köylüyüm sevgilim. |