![]() |
|
Müslüm Gürses Şarkıları Sözleri - Printable Version +- Efsane Board (https://efsaneboard.de) +-- Forum: GENEL KÜLTÜR BİLGİLERİ (https://efsaneboard.de/forumdisplay.php?fid=10) +--- Forum: YAZARLAR BÖLÜMÜ (https://efsaneboard.de/forumdisplay.php?fid=246) +---- Forum: Şiirler Şarkılar (https://efsaneboard.de/forumdisplay.php?fid=252) +---- Thread: Müslüm Gürses Şarkıları Sözleri (/showthread.php?tid=22688) |
Müslüm Gürses Şarkıları Sözleri - RasitTunca - 09-25-2023 [attachment=107396] Müslüm Gürses Şarkıları Sözleri Müslüm Gürses Şarkı Sözleri Adını Sen Koy Özlerim ben seni seninle bile Vuslat mı hasret mi adını sen koy Aşkınla yakıp da düşürdün dile Sevgi mi nefret mi adını sen koy İlk ve son aşkımdın gençlik çağımda Sevgi çiçeğimdin gönül bağımda Öyle yer etmiştin kalp otağımda Sıla mı gurbet mi adını sen koy adını sen koy Aşkın ateşi yakar kavurur Rüzgarın oğlusun aşkla savur Bağır delersin bakınca durur Nazar mı hiddet mi adını sen koy Ağlama Bir gençlik rüzgarıdır,eser deli deli başımda, Başım öne eğilir kalırım yalnız başıma, Nerdeyim ben nerdeyim gökte mi yerde miyim? Gönlüm hasret vurgunu şafak sayar gözlerim. Ağlama ağlama sus ağlama gözlerim. Bir görsem yeşili umut dolar içime, Sazım türkü eller çalar sevinirim kendimce. Nerdeyim ben nerdeyim gökte mi yerde miyim? Gönlüm hasret vurgunu şafak sayar gözlerim. Ağlama ağlama sus ağlama gözlerim Ağlattı Kader gözlerimde duman duman yaş arzularım hep yarım kaldı Allahım ne günah işledim yüreğimi sancılar sardı ağlattı kader ağlattı kader gülmek istedikçe ağlattı kader mutluluk sır oldu ben bilemedim gülmek istedikçe aşlattı kader doğduğuma pişman olmuşum hayat yolunda yorulmuşum yaşamayı ümit ederken ah bir aşk için ziyan olmmuşum Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım Akşam olur Gizli Gizli Ağlarım Kaderin dilinden iyi anlarım Keder öğütmekle geçti yıllarım Beni değirmende taşa döndürdün Yesemde içsemde ölü gibiyim Aklım başımda yok deli gibiyim Suya düşmüş söğüt dalı gibiyim Yerimi yurdumu düşe döndürdün Birgün buradayım birgün şurada Gönlümü göçebe kuşa döndürdün Çok şükür gurbeti bitirdim derken Yolumu yeniden başa döndürdün Lahnet olsun sana ey zalim felek Ömrümü çarkından boşa döndürdün.. Aldanma Çocuksu Mahsun Yuzüne Aldanma çocuksu mahsun yüzüne Mutlaka terkedip gidecek birgün Kanma sever gibi göründüğüne Seni sevmiyorum diyecek birgün Sevmek çok güzelşey aldanmak acı Ruhunu saracak bır derin sancı O durmayan yolcu sen garip hancı Hesabı vermeden gidecek bir gün Uğruna yılları harcayacaksın Aşkını ömrünle bir tutacaksın Ne yazık sonunda ağlayacaksın Gururunu yere atacak bir gün Annem Bebekten dökülen gözyaşlarımı Güneşe sererek kuruttum anne Senin şevkatinden uzak büyüdüm Sevilmek ne demek unuttum anne unuttum annem Bebekten dökülen gözyaşlarımı Güneşe sererek kuruttum anne Senin şevkatinden uzak büyüdüm Sevilmek ne demek unuttum anne unuttum annem Seni beklemekti gecem gündüzüm Seni dilemekti en güzel sözüm Kim bilir yetimim belki öksüzüm Ben neden doğmuştum unuttum anne unuttum annem Seni beklemekti gecem gündüzüm Seni dilemekti en güzel sözüm Kim bilir yetimim belki öksüzüm Ben neden doğmuştum unuttum anne unuttum anne Annem annem ben neden doğmuştum unuttum annem unuttum annem Gittiğin yerlerde çiçeğin var mı Onlar da ben gibi yaramazlar mı Terkedip gidersen ağlamazlar mı Çocuklar güler mi unuttum annem unuttum annem Gittiğin yerlerde çiçeğin var mı Onlar da ben gibi yaramazlar mı Terkedip gidersen ağlamazlar mı Çocuklar güler mi unuttum annem unuttum annem Seni beklemekti gecem gündüzüm Seni dilemekti en güzel sözüm Kim bilir yetimim belki öksüzüm Ben neden doğmuştum unuttum anne unuttum annem Seni beklemekti gecem gündüzüm Seni dilemekti en güzel sözüm Kim bilir yetimim belki öksüzüm Ben neden doğmuştum unuttum anne unuttum anne Annem annem ben neden doğmuştum unuttum annem unuttum annem Aşığım Bir Kuluna Aşığım bir kuluna Öleceğim yoluna Dermanım sensin tanrım Merhamet eyle bana Senden dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun Bir kulun beni bu hale koydu tanrım Bir aşkın esiri oldum Hayatta senden tek bir dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun Yüzüm onunla güler Zindan oldu geceler Çektiğim bu çileler Onun elinde biter Senden dileğim yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun Aşk Bir Ateş Kim demiş ki aşk yalan Gözündeki yaş nedir Gizli gizli kalbinde Bu yanan ateş nedir Aşk bir ateşe benzer Sönmez güneşe benzer Aşkı bilmeyen insan Tıpkı bir taşa benzer Kerem yandı kül oldu Yusuf da köle oldu Hep bu aşkın Yüzünden Adem cennetten oldu Belalım Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma taktığım sensin Dağ gölleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım yanarım tutuşur yanarım Kavurur ateşim seni de beni de belalım Yanarım yanarım tutuşur yanarım Kavurur ateşim seni de beni de belalım Ahh belalım Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin Yanarım yanarım tutuşur yanarım Kavurur ateşim seni de beni de belalım Yanarım yanarım tutuşur yanarım Kavurur ateşim seni de beni de belalım Ahh belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede gök nerede ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin Yanarım yanarım tutuşur yanarım Kavurur ateşim seni de beni de belalım Yanarım yanarım tutuşur yanarım Kavurur ateşim seni de beni de belalım Ahh belalım Ben İnsan Değilmiyim Ben insan değil miyim Ben kulun değil miyim Tanrım, dünyaya beni sen attın Cile cektirdin derman arattın Madem unutacaktın, beni neden yarattın Bende mutlu olmak istemezmiydim Şu yalancı dünyada Yüce adalet böyle olurmu Tanrı kulunu hiç unutur mu Bende gülmek isterim Bende sevmek isterim Beni sen kullarına oyuncakmı yarattın Beterin Beteri Var senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım tanrım bile unutmuş dertlerime dur demez bir insanın üstüne bu kadar dert yüklenmez kaderim beni böyle meyhanelere attı günahım neydi bilmem beni böyle yarattı beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım Bir Bilebilsen Gözlerim kapıda kulağım sesde Bir gelebilsen ah bir gelebilsen Bu nasıl bir sevda bu nasıl bir aşk Bir bilebilsen ah bir bilebilsen Hasretin bölerken uykularımı Çaresiz gizledim duygularımı Seni kaybetmenin korkularını Bir yenebilsem ah bir yenebilsem Ömrümün yoluna serildiğini Gözümde yaş olup dizildiğini Çılgınlar misali sevildiğini Bir görebilsen ah bir görebilsen Bu Ayrılık Neden Oldu Ellerini çekip benden Yarim bugün gider oldu Hem sever hem sevilirdik Bu ayrılık neden oldu Yar aşkıyla yana yana Ayrı düştüm ellere ben Ama senden ayrı geçen Yürek değil beden oldu Yandı yürek kebap oldu Gül bahçemde hazan oldu Belki senden ayrılmazdım Bu ayrılık neden oldu Yar aşkıyla yana yana Ayrı düştüm ellere ben Ama senden ayrı geçen Yürek değil beden oldu Canım Dediklerim Canım dediklerim canımı aldı Gönül sarayımı yıkıp gittiler Bu mutsuz yaşantım onlardan kaldı Beni ölenlerden beter ettiler Haykırsam dünyaya ettiklerimi Yine anlatamam çektiklerimi Tanrım zalim yapmış sevdiklerimi Beni sevdiğime pişman ettiler Ben böyle değildim sonradan oldum Bu kötü kaderi sonrdan buldum Aldana aldana ömrümden oldum Beni bugünlerden dünden ettiler Haykırsam dünyaya ettiklerimi Yine anlatamam çektiklerimi Tanrım zalim yapmış sevdiklerimi Beni sevdiğime pişman ettiler Dalgalandım Da Duruldum Ne olursun güzelim sevsen beni Yar deyipte sinene sarsan beni Bir gün öldürecek sin aman aman En sonunda sen beni Dalgalandımda duruldum Koştum ardından yoruldum Binlerce güzel gördüm En son sana vuruldum Yaktı yaktı kül etti eritti beni Mecnuna dönderdi bu sevda beni Aşık gibi sevme sen aman aman Kardeş gibi sev beni Geliver Yanıma Güldür Yüzümü İnsanı yaşatan ümitler gibi Güneşi getiren saatler gibi Gerçeğe dönüşen vaatler gibi Geliver yanıma güldür yüzümü Olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan Şaşırır kalırdın aşkı tanısan Beklemez gelirdim yerinde olsam Geliver yanıma güldür yüzümü Bahane arama yol uzun diye Ret etme aşkımı son sözüm diye Böyle çok sevene bu nazın niye Geliver yanıma güldür yüzümü Olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan Şaşırır kalırdın aşkı tanısan Beklemez gelirdim yerinde olsam Geliver yanıma güldür yüzümü Güldür Yüzümü insanı yaşatan ümitler gibi güneşi getiren saatler gibi gerçeğe dönüşen vaatler gibi geliver yanıma güldür yüzümü olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan şarırır kalırdın aşkı tanısan beklemez gelirdim yerin de olsam geliver yanıma güldüryüzümü bahane arama yol uzun diye redetme aşkımı son sözün diye böyle çok sevene bu nazın niye geliver yanıma güldür yüzümü olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan şarırır kalırdın aşkı tanısan beklemez gelirdim yerinde olsam geliver yanıma güldür yüzümü Hangimiz Sevmedik Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedi Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş ne farkederki Deli gibi sevmek ruhumuzda var Aşığın gözü kör kulağı sağır Doğruyu yanlışı ondan görmedi Yakıldı yıkıldı yine de sevdi Ah o vefasızlar kıymet bilmedi Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş ne farkeder ki Deli gibi sevmek ruhumuzda var Huma Kuşu Yavru yavru huma kuşu yükseklerde seslenir Ak yar göğsümde, bir çift suna beslenir, beslenir, beslenir, beslenir Yavru yavru, sen ağlama kirpiklerin islanır ahhh Ben ağlayımki, belki deli gönül uslanır, uslanır, uslanır, uslanır Ey Gülüm ey leney leney Ah ben ağlıyımki kardaş belki deli gönül uslanır, uslanır uslanır, uslanır, uslanır Yavru yavru sen bağ ol ben bahçanda gül olim Ah layıkmıdır ey yanıp yanıp kül olim kül olim, Kül olim Yavru yavru sen efendim ben kapında kul olim Ah desinler ey buda bunun kuludur, kuludur, kuludur, kuludur Ey gülüm ey leney leney Ah desinler buda bunun kardaş kuludur, kuludur, kuludur, kuludur, kuludur, kuludur. İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım İşte gidiyorum çeşm-i siyahım İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni bıraktı ah ile zarda ah ile zarda Ötmek istiyorum viran bağlarda Ayağıma cennet kiralansa da Bağladım canımı zülfün teline Bağladım canımı zülfün teline Sen bıraktın beni elin diline elin diline Güldün Mahzuni'nin berbat haline Mervanın elinde parelense de İtirazım Var İtirazım var bu zalim kadare İtirazım var bu sonsuz kedere Feleğin cilcesine Hayatın silvesine Dertlerin cümlesine İtirazım var Yarım kalan sevgiye Şu emanet gülmeye YAşamadan ölmeye İtirazım var Ben hep yenilmeye mahkum muyum? Ben hep ezilmeye mecbur muyum? İtirazım var bu yalan dolana Benim şu dertlere ne borcum var ki Tuttu yakamı bırakmıyor Benim mutlulukla ne zorum var ki Bana cehennemi aratmıyor İtirazım var değişmez yazıma İtirazım var bu dertli şansıma Sevginin sahtesine Hayatın cilvesine Dertlerin böylesine İtirazım var Yalan dolu gözlere Durulmamış sözlere Dost olmayan yüzlere İtirazım var Ben hep yenilmeye mahkum muyum? ben hep ezilmeye mecbur muyum? İtirazım var bu yalan dolana Benim şu dertlere ne borcum var ki Tuttu yakamı bırakmıyor Benim muttlulukla ne zorum var ki Bana cehennemi aratmıyor bana cehennemi aratmıyor Kaç Kadeh Kırıldı Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şimdi kalbinde Sen beni unuttun çoktan belkide Ben hala yaşarım eski günlerde Her şeyde sen varsın unutamadım Her sevgi zamanla bitermiş derler Benimki bitmedi anlayamadım Bu aşktan hayır yok unut dediler Ne yaptımsa seni unutamadım Seni Ben Ellerin Olsun Diyemi Sevdim Seni ben, ellerin olsun diyemi sevdim ahhhhhh Ellerin olsun diyemi sevdim Herşeyimi ugruna ben bos yeremi verdim ahhhhhhhhhhhh Boş yeremi verdim Herşeyimi uğruna ben buş yeremi verdim ahhhhhhhhhhhh Boş yeremi verdim Yalan sözlerle aldatıp, seninim derdin Yalan sözlerle aldatıp, seninim derdiiiiiiiin Herşeyimi, ugruna ben, bos yeremi verdim ahhhhhhhhhh Boş yeremi verdim ahhhhhh Seni Yazdım Solmadan gel artık aşkımın gülü Olsada konuşsa kalbimin dili Küçücük dünyamda bir bilsem seni Görünmez yazıyla yazdım kalbime Böyle bir aşk görülmemiş dünyada Ne geçmiste ne de bundan sonrada Arasalar bulamazlar rüyada Göremezler seni yazdım kalbime Nasıl sevgiymiş göründe bakın Sevgilim seninle buluşmam yakın Unuttum desemde inanma sakın Anılarla yazdım seni kalbime Şu Dağlarda Kar Olsaydım Şu dağlarda kar olsaydım olsaydım Bir asi rüzgâr olsaydım olsaydım Arar bulur muydun beni beni Sahipsiz mezar olsaydım olsaydım Şu yangında har olsaydım olsaydım Ağlayıp bizâr olsaydım olsaydım Belki yaslanırdın bana bana Mahpusta duvar olsaydım olsaydım Şu bozkırda han olsaydım olsaydım Yıkık perişan olsaydım olsaydım Yine sever miydin beni beni Simsiyah duman olsaydım olsaydım Şu yarada kan olsaydım olsaydım Dökülüp ziyan olsaydım olsaydım Bu dünyada yerim yokmuş yokmuş Keşke bir yalan olsaydım olsaydım Taht Kurmuşsun Kalbime Bırakamam seni ben Yanımdan gidemezsin Seviyorsan benimle Oturup içeceksin Uzaklarda aramam Çünkü sen içimdesin Taht kurmuşsun kalbime En güzel yerimdesin (2x) Her an seni canımda Ruhumda duyuyorum Aşkınla sarhoşum ben Çılgınca seviyorum Artık anmak istemem Ayrılığın adını Seninle alabildim Mutluluğun tadını Uzaklarda aramam Çünkü sen içimdesin Taht kurmuşsun kalbime En güzel yerimdesin (2x) Her an seni canımda Ruhumda duyuyorum Aşkınla sarhoşum ben Çılgınca seviyorum Tanrı İstemezse Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dünyada ateşe attın Senin için herkes kötü söylüyor Söylemesi kolay bir de bana sor Seninle yaşamak güzel şey ama Senden ayrılmayı gel de bana sor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dünyada ateşe attın Senden Vazgeçmem Umrumda değil yaşamak ölmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Umrumda değil yaşamak ölmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Olur mu bu aşkı? bir anda silmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçmem Sensizlik inan ki ölümden beter Canımdan geçerim senden vazgeçmem Senden vazgeçmem ölsem vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçmem Sensizlik inan ki ölümden beter Canımdan geçerim senden vazgeçmem Senden vazgeçmem ölsem vazgeçmem Artık bundan sonra sensiz olamam Kendime başka bir dünya kuramam Artık bundan sonra sensiz olamam Kendime başka bir dünya kuramam Mümkün değil benim sensiz yaşamam Canımdan geçerim senden vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçmem Sensizlik inan ki ölümden beter Canımdan geçerim senden vazgeçmem Senden vazgeçmem ölsem vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçmem Sensizlik inan ki ölümden beter Canımdan geçerim senden vazgeçmem Senden vazgeçmem ölsem vazgeçmem Haydar Haydar Ben melanet hırkasını kendim giydim eğnime Ar namus şişesini taşa çaldım kime ne Aah Haydar Haydar taşa çaldım kime ne Kâh çıkarım gökyüzüne, seyrederim âlemi Kâh inerim yeryüzüne, seyreder âlem beni Haydar Haydar seyreder âlem beni Nesimi'ye sormuşlar o yar ilen hoşmusun Hoş olayım olmayayım, o yar benim kime ne Aah Haydar Haydar o yar benim kime ne Bir Avuç Gözyaşı Dün gece yine sen düştün aklıma Oturup ağladım çocuklar gibi Sensizlik öyle zor geldi ki bana Oturup ağladım çocuklar gibi Dün gece yine sen düştün aklıma Oturup ağladım çocuklar gibi Sensizlik öyle zor geldi ki bana Oturup ağladım çocuklar gibi Bir avuç gözyaşı doldu elime En acı sitemler geldi dilime Pişmanlık duyup da kendi kendime Oturup ağladım çocuklar gibi Bir avuç gözyaşı doldu elime En acı sitemler geldi dilime Pişmanlık duyup da kendi kendime Oturup ağladım çocuklar gibi Artık günlerim günlerden uzun Gecelerim gecelerden yalnız Seni sevdiğimden bu yana Her acıyı tattım her çileyi gördüm Hayatın her cilvesine alıştım Yalnız senin yokluğuna alışamadım Şimdi anlıyorum Acıdan hasretten gözyaşından başka Hiçbir şey vermemişsin bana Yıkılan hayallerime, yok olan geçmişime Kaybolan gelecegime ağladım Ağladım çocuklar gibi Ne yazık olanlar hep bana oldu Ümitim hayalim hepsi kayboldu Sayende hayatım tarumar oldu Oturup ağladım çocuklar gibi Ne yazık olanlar hep bana oldu Ümitim hayalim hepsi kayboldu Sayende hayatım tarumar oldu Oturup ağladım çocuklar gibi Bir avuç gözyaşı doldu elime En acı sitemler geldi dilime Pişmanlık duyup da kendi kendime Oturup ağladım çocuklar gibi Bir avuç gözyaşı doldu elime En acı sitemler geldi dilime Pişmanlık duyup da kendi kendime Oturup ağladım çocuklar gibi Benim Meselem Bu benim meselem, derin meselem Ezelden ebede giden meselem Bu benim meselem, derin meselem Ezelden ebede giden meselem Hatırım çiğnendi kalbim kırıldı Ömrümün derdidir benim meselem Hatırım çiğnendi kalbim kırıldı Ömrümün derdidir benim meselem Meselem, alın yazım gibi Meselem, kırık sazım gibi Meselem, iki gözüm gibi Meselem Meselem, bir sevda türküsüdür Meselem, aşkımın öyküsüdür Meselem, yeryüzü gökyüzüdür Meselem, meselem Cevapsız sorular, üst üste biner Kördüğüm misali benim meselem Cevapsız sorular, üst üste biner Kördüğüm misali benim meselem Hasretin korkusu ruhuma siner Yanına çağırır beni meselem Hasretin korkusu ruhuma siner Yanına çağırır beni meselem Meselem, alın yazım gibi Meselem, kırık sazım gibi Meselem, iki gözüm gibi Meselem Meselem, bir sevda türküsüdür Meselem, aşkımın öyküsüdür Meselem, yeryüzü gökyüzüdür Meselem, meselem Topraktan Bedene Topraktan bedene can veren Allah Bana da yaşamak hevesini ver Her güne bir ümit veren Allah Bana da yaşamak hevesini ver Gelsin kederlerin derdin arkası Mutlu gelen günleri göster Gelsin kederlerin derdin arkası Mutlu gelen günleri göster Gönlümde keder var terkedilmekten Bir zalimi sevip sevilmemekten Sen kurtar Allahım zalim felekten Ona da kulunun sevgisini ver Sen kurtar Allahım zalim felekten Ona da kulunun sevgisini ver Bütün kainatı yaratan Tanrım Benim de gönlümün muradını ver Her güne bir ümit veren Allahım Benim de gönlümün muradını ver Bir zalim aşkına kul etme beni Gerçek aşka giden yolları göster Bir zalim aşkına kul etme beni Gerçek aşka giden yolları göster Gönlümde keder var terkedilmekten Bir zalimi sevip sevilmemekten Sen kurtar Allahım zalim felekten Ona da kulunun sevgisini ver Sen kurtar Allahım zalim felekten Ona da kulunun sevgisini ver İsyanım Var Hep ağladım biraz gülmek istedim Ne yaptımsa duyulmadı ki sesim Her gün feryat ettim ölmek istedim Çağırsam da gelmedi ki ecelim Her gün feryat ettim ölmek istedim Çağırsam da gelmedi ki ecelim Her gün isyanım var benim kadere Ne güldürdü ne öldürdü bir kere Cehennem dertleri var cennetimde Ben yaşarken ruhum öldü içimde Cehennem dertleri var cennetimde Ben yaşarken ruhum öldü içimde Dertler çaldı benim her gün kapımı Kapanmadan deştiler hep yaramı Bıktım çekmekten dünyanın kahrını Allah'ım baştan yaz benim yazımı Bıktım çekmekten dünyanın kahrını Allah'ım baştan yaz benim yazımı Her gün isyanım var benim kadere Ne güldürdü ne öldürdü bir kere Cehennem dertleri var cennetimde Ben yaşarken ruhum öldü içimde Cehennem dertleri var cennetimde Ben yaşarken ruhum öldü içimde Nerelerdesin Yine hayallerim deli dolu Yine duygularım paramparça Nerelerdesin Hasretim sana yüreğim yanar Mevsimler değişir çiçekler solar Nerelerdesin nerelerdesin ah Hadi meleğim geri dön bana Sevda çiçeğim geri dön bana Sensiz hiç olmam sensiz yapamam Nerelerdesin nerelerdesin Geri dön bana nerelerdesin Ey benim dertli başım Ey benim ekmek aşım Ey benim can yoldaşım Nerelerdesin Ey benim dertli başım Ey benim ekmek aşım Ey benim can yoldaşım Nerelerdesin Yine duygularım dolu dizgin Yine uykularım delik deşik Nerelerdesin Gökyüzü kızgın şimşekler çakar Ay güneş tutulur kıyamet kopar Nerelerdesin nerelerdesin ah Hadi meleğim geri dön bana Sevda çiçeğim geri dön bana Sensiz hiç olmam sensiz yapamam Nerelerdesin nerelerdesin Geri dön bana nerelerdesin Ey benim dertli başım Ey benim ekmek aşım Ey benim can yoldaşım Nerelerdesin Ey benim dertli başım Ey benim ekmek aşım Ey benim can yoldaşım Nerelerdesin Ey benim dertli başım Ey benim ekmek aşım Ey benim can yoldaşım Nerelerdesin Usta Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan imiş umutsa hayal Böyle yaşamaktan bıktım ben usta Bıktım ben usta Böyle yaşamaktan bıktım ben usta Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan imiş umutsa hayal Böyle yaşamaktan bıktım ben usta Bıktım ben usta Böyle yaşamaktan bıktım ben usta Bu kötü yazıma kader diyorlar Dertler zincirine vuruldum usta Gittiğim bu yolun dönüşü yoktur Hakkını helal et elveda usta Bu kötü yazıma kader diyorlar Dertler zincirine vuruldum usta Gittiğim bu yolun dönüşü yoktur Hakkını helal et elveda usta Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan imiş umutsa hayal Böyle yaşamaktan ben bıktım usta Ben bıktım usta Böyle yaşamaktan ben bıktım usta Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan imiş umutsa hayal Böyle yaşamaktan ben bıktım usta Ben bıktım usta Böyle yaşamaktan ben bıktım usta Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan imiş umutsa hayal Böyle yaşamaktan bıktım ben usta Elveda usta Hoşçakal usta |